KADROMUZ

Osman HARMAN - Okul Müdürü

Antalya´nın Manavgat ilçesinde dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Manavgat´ta tamamladı.2006 yılında Gazi Üniversitesi-Eğitim Fakültesi-Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümüne girdi. 2010 yılında Gazi Üniversitesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Programını başarı ile bitirdikten sonra Manavgat Bahçeşehir Kolejinde 3 yıl Sosyal Bilgiler, Tarih ve Coğrafya öğretmenliği yaptı. 2013 yılında okulumuza Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak atandı.Okulumuzda sırasıyla sosyal bilgiler öğretmenliği,müdür vekilliği ve müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu.Yaptığı başarılı çalışmalar nedeniyle  2016 yılında Sütçüler Kaymakamlık Makamı tarafından "Başarı Belgesi" ile ödüllendirildi.2019 Eylül ayı yönetici atamalarında okulumuza müdür olarak ataması yapılan Osman HARMAN 01.10.2019 tarihinde asil müdürlük görevine başlamıştır..Sosyal Bilgiler Öğretmeni Hatice ALTUNTAŞ HARMAN ile evli olup M.Bilgealp HARMAN´ın babasıdır.Tarih ve Edebiyatla ilgilenmektedir.Almanca bilmektedir.

E-Posta