Ayvalıpınar İlkokulu
Ayvalıpınar Köyü Köprübaşı mevkii Sülekler Sokak No45 Sütçüler / ISPARTA

VİZYON

Kendisi ve içinde yaşadığı toplumla barışık, Okuyan, anlayan, sorgulayan, üreten, Çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula ve yaşadığı bağlılık duygusu gelişmiş gençler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, vicdani ve insani kanaatlere sahip personelimizle eğitim öğretim faaliyetlerinde yer alıyoruz.

BAŞARILAR

2017 Mayıs ayında yapılan ilçe futbol turnuvasında okul takımımız ikinci olarak kupa kazanmıştır. 2017 yılında İstiklal Marşımızı güzel okuma yarışmasında ilçede 2.lik elde edilmiştir.(Eren Yakup TOKER) 2018 yılında İstiklal Marşımızı güzel okuma yarışmasında 3.lük elde edilmiştir.(Ece Eylül ÇİĞDEM)
Öğretim Şekli :Tam Gün

Tam Gün

08.50-14.40

KALORİFER

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Sütçüler´e bağlı bir köy olmasına rağmen Aksu ilçesine daha yakındır.Sütçüler´e 30 km Aksu ilçesine 15 km mesafededir.Isparta şehir merkezine 74 km,Antalya şehir merkezine 150 km(Boğazköy-Karadiken)uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Geçmiş yıllarda belediyelik bir kasabayken 2014 yılından itibaren köy statüsüne düşmüştür.